470x120 marmer

ELLEN TIJMES

6852 NM Huissen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @mooimagenta
www.facebook.com/mooimagenta
http://ellentijmes.werkaandemuur.nl
Instagram: art_ellentijmes

 

OVER ELLEN TIJMES

Ik heb de opleiding tot counselor bij de ACC gevolgd met als specialisatie werken met beeldende middelen. Van 2015-2019 volgde ik in Utrecht de Nieuwe Akademie Utrecht voor beeldende kunsten. Daarnaast heb ik theologie en psychologie gestudeerd en ben ik in het onderwijs werkzaam geweest. Vanaf september 2020 volg ik de Master Geestelijke Verzorging aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Mijn passie is het beeldend bezig zijn en mensen dat plezier te laten ontdekken. Ik ben minder van de techniek en meer van het ontdekken, het combineren en het creatieve of verdiepende proces (bij alle leeftijden). 

Aan de behoefte van het creƫren/maken/doen toekomen is de kracht van mijn cursussen. Heel veel mensen zouden wel graag iets willen doen, maar vaak komt het er niet van. Ik bied de mogelijkheid om iets te doen. Met cursussen of workshops kan je kiezen wat voor jou op dit moment het prettigst werkt.

In mijn aanbod combineer ik meer en minder diepgang in de cursussen en workshops. De informatie vooraf is leidend.

Als u meer wilt weten, neem hier contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak