470x120 marmer

Op uw eigen locatie of in Arnhem. Besloten of open groepen zijn allebei mogelijk.

We beginnen met koffie/thee, daarna gaan we aan de slag.

a.Beplak met vilt of (behang)papier of plaatjes een doosje naar keuze. Maak zo je eigen patroon, bepaal zelf de kleuren. Je kunt eerst een schets maken of gelijk beginnen. Er is keuze uit verschillende doosjes triplex/licht hout/karton. Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar (een beetje handig met lijm en knippen...) Een doosje per persoon. Duur 2,5 (tot 3 uur). Inclusief alle materialen.
Eventueel kan er thuis een laag textielverharder over het vilt aangebracht worden. Dat is niet bij de workshop inbegrepen.

b.Beplak een boekje met een mooi papier om het tot een geheel eigen boekje te maken. We maken een nieuwe schutblad, bekleden de rug van het boek, voegen eventueel een kapitaaltje toe en maken de voorkant helemaal naar wens.
Wie de workshop marmeren heeft gevolgd, kan met eigen papier vervolgens een boekje maken!

Leeftijd vanaf 12 jaar (vraagt precies en geconcentreerd kunnen werken). Kinderen onder begeleiding. Een boekje naar keuze per persoon.
Duur 2 (tot 2,5 uur). Inclusief alle materialen.

Lekker aan de slag, ontspannen, gezellig, geen gestress. Er is uitloop van een half uur voor wie het binnen de twee uur niet redt.

Reacties

Workshop doosje maken (januari 2016)
Wat een heerlijke workshop om te doen; knippen, plakken, creatief bezig zijn met papier, vilt, verf enz. Aan het einde van de workshop had iedere deelnemer een ‘persoonlijk hart’ gemaakt. Ellen heeft een prettige manier van begeleiden en geeft goede en leuke tips om je werkstuk nog mooier en persoonlijker te maken.
Dank je wel!

Anna en Lily