470x120 marmer

Voor wie nu een boek zou willen maken om ervaringen vast te leggen, gevoelens te uiten en een ritme me krijgen in 'tijd voor jezelf', kan juist nu een herinneringsboek starten. Het kan een herinnering zijn aan een persoon, het kan een dagboek in woord en beeld zijn, het kan het volgen van de natuur zijn, het kan een vast moment op de dag zijn om van alles wat je bezig houdt vast te leggen of misschien heb je er zelf een idee bij.

 

Ik heb een cursus ontwikkeld om een herinneringsboek te starten. Coronatijd is de tijd van digitale cursussen,  het is mogelijk om zelf met het document en een opstart gesprek met mij aan de slag te gaan. Vervolgvragen kunnen altijd. Het opstartgesprek dient ervoor dat je weet wat je met het cursusmateriaal kunt doen, dat je jouw idee voor het boek helder krijgt en dat de kans dat je aan de slag gaat zo groot mogelijk wordt.

Tip: spreek af met een vriendin of familielid om allebei een eigen boek te maken. Je kunt dan je verhalen delen, je kunt elkaar op idee├źn brengen. Het is fijn het samen te doen.